JOBiNTRA er revideret af Deloitte

For at sikre at JOBiNTRA lever op til reglerne i den nye persondataforordning er systemet revideret af Deloitte og bliver løbende auditeret. Du kan læse mere om de nye regler på Deloittes hjemmeside.

Hvad går den nye persondataforordning ud på?

Den nye lov er sat i kraft for at beskytte personfølsomme data. Det betyder, at alle der behandler persondata kommer til at få et større ansvar for håndtering af data og at datatilsynet får bedre muligheder for at undersøge og idømme bøder for ukorrekt håndtering af data.

For Anden Aktør er det specielt vigtigt at kunne leve op reglerne om at enhver kandidat har ret til at blive “glemt”. Det betyder, at alle data skal slettes efter et afsluttet forløb med en kandidat.

Efter maj 2018 bliver det endnu vigtigere at overholde reglerne, da Datatilsynet vil idømme bøder af en anseelige størrelse. Med en løsning som JOBiNTRA bliver det lettere at overholde reglerne, da systemet er designet til at guide og understøtte dig i hverdagen. Book et møde med det samme hvis du vil vide mere.

Untitled Document

Hør mere om hvad JOBiNTRA kan gøre for dig


 


Få god råd og vejledning på JOBiNTRA bloggen

På JOBiNTRA bloggen kan du blandt andet læse mere om, hvordan du kan blive en bedre samarbejdspartner for dine jobcentre og skabe de ønskede resultater.

LÆS MERE HER